nieuwsbrief

Inschrijven op de gratis nieuwsbrief

  
  

23.10.2013 Spiksplinternieuw kantoorgebouw voor Ons in Bilzen

Ons, de nieuwe naam van de elf organisaties uit de KVLV-groep, gaat in Bilzen een kantoorgebouw van zo'n 2.500 vierkante meter groot optrekken. Het project zal ongeveer 5 miljoen euro kosten en moet in maart 2015 de deuren openen. Het moderne ontwerp van de nieuwe stek "moet een weerspiegeling zijn van de visie en waarden, en de dynamiek die bij Ons aanwezig is".

Ons verenigt 11 organisaties, waaronder Vrouwen met vaart, Landelijke Thuiszorg, Landelijk Dienstencoöperatief, Landelijke Kinderopvang en Stekelbees. Er werken zo'n 7.000 mensen voor Ons, voornamelijk huishoudhulpen, verzorgenden, onthaalouders en bedienden. De organisatie wil nu alle diensten groeperen in een centraal kantoorgebouw.

Dat zal vanaf maart 2014 gebouwd worden in Bilzen, en moet exact een jaar later klaar zijn. De investering bedraagt zo'n 5 miljoen euro, die deels wordt gerecupereerd door de verhuur van ruimte die de eigen behoefte overstijgt. Ons gaat voor de bouwwerken in zee met Holistic Architecture van Juul Vanleysen (Hasselt) en aannemer Mathieu Gijbels (Opglabbeek). Het wordt een futuristisch gebouw met een oppervlakte van 2.500 vierkante meter, waarvan 900 verhuurd zal worden aan derden. 

"Het nieuwe kantoor is een weerspiegeling van onze visie en waarden, en de dynamiek die bij Ons aanwezig is", aldus Gaby Trompet, directeur Personeel. "De strakke lijnen in het buitenaanzicht staan voor de moderne koers die Ons vaart, de glaspartijen voor openheid en transparantie, en de gebogen vormen in het interieur staan voor de vrouwelijke waarden die verankerd zitten in onze organisatie. Zorg dragen is wat we doen. En daarbij willen we een aangename werkomgeving creëren."

Bron: Belga

Beeld: madeinLimburg.be

Volg VILT ook via