nieuwsbrief

Inschrijven op de gratis nieuwsbrief

  
  

ILVO exposeert FOOD en AGROTECHNISCHE INNOVATIES op technologiebeurs SUPERNOVA
29.09.2018 - 30.09.2018 Locatie: het Eilandje in Antwerpen

ILVO is drie keer aanwezig. Met twee typische Food Pilot demonstraties, waar machinebouwers, labomensen en voedingsspecialisten elkaar versterken op weg naar duurzamere voeding. En met één verhaal over het Internet of Things dat de hele voedingsproductieketen gaat veranderen.

  • Ontdek hoe ILVO in zijn zuivellaboratorium met de nieuwste detective techniek de diersoort(en) opspoort die de melk leverden voor jouw mozzarella.
  • Leer welke ongekende rijkdom er zitten in ons Vlaams fruit. Welke antioxidanten vindt je in welke appelsoorten, en vooral, hoeveel daarvan komt er na het persen nog in jouw sapje terecht?
  • Klim in de 4.0 tractor en dito spuitmachine. In combinatie met een drone zien en beslissen zij op welke halve vierkante meter er hoeveel product moet gespoten worden. Een inspirerende case waar big data en smart farming de landbouwer preciezer en spaarzamer maakt. Raad hoeveel milieuwinsten dit ‘slimme boeren’ kan opleveren.

Meer info over SUPERNOVA:

Praktisch:

Op het Eilandje in Antwerpen zijn er 16 locaties waaronder tijdelijke paviljoenen en constructies zoals bv. een drijvende dome op het dok voor het MAS en een tijdelijke panoramische brug. In totaal tonen meer dan 200 bedrijven en kennisinstellingen hun nieuwste ontwikkelingen.

Terug naar agenda
Volg VILT ook via