nieuwsbrief

Inschrijven op de gratis nieuwsbrief

  
  

Studienamiddag op Agriflanders: 'Nieuwe trends in voeding: gat in de markt of modegril?'
13.01.2017 Locatie: FLANDERS EXPO GENT, 14.00– 16.30 uur Organisator: Beleidsdomein Landbouw en Visserij (Departement Landbouw en Visserij, ILVO, VLAM)

Meerwaardevarkens, soja en quinoa van eigen bodem, biozuivel, hop, lokaal geproduceerd voedsel voor de dichtstbij gelegen stad, insecten zelfs… Daar horen en lezen we over. Maar is daar ook geld mee te verdienen? En stel dat we zouden willen inspelen op zo’n trend, wat komt daarbij kijken? Is er steun voor? Bij wie kan u terecht voor begeleiding en kennis?
 
Agriflanders is een goed moment om samen na te denken over de toekomst van uw bedrijf. Over nieuwe trends die eraan zitten te komen (of er al zijn) bij de consument en bij de afnemers van onze landbouwproducten. Over het gat in de markt.
 
Het pas verschenen Landbouwrapport, Voedsel om over na te denken, beschrijft wat de Vlaming eet en welke attitudes, gedragingen en trends daarbij een rol spelen. ILVO van zijn kant communiceert graag zijn nieuwste bevindingen over het raakvlak van landbouwproduct en voedingsverwerking. Aan de land- en tuinbouwer om daar iets mee te doen.
 
Op de studiedag gaan wij dieper in op 5 thema’s. U komt in contact met specialisten en bedrijfsleiders die dieper ingaan op concrete behoeftes en marktvragen. Wie weet, groeit hier een nieuwe bedrijfsvisie of de goesting om een nieuwe markt te gaan verkennen.
 
Aansluitend is er een receptie met enkele nieuwe voedingsproducten op de stand van het Beleidsdomein Landbouw en Visserij.
 
Deze studiedag richt zich specifiek naar land- en tuinbouwers, voorlichters en vernieuwers en wordt georganiseerd door het beleidsdomein Landbouw en Visserij (ILVO, Departement Landbouw en Visserij en VLAM).
 
 
INSCHRIJVEN

Deelname is gratis. Inschrijven is verplicht en mogelijk via deze inschrijvingslink.

Terug naar agenda
Volg VILT ook via