nieuwsbrief

Inschrijven op de gratis nieuwsbrief

 

Themadag Landbouwverbreding
23.02.2017 - 23.02.2017 Locatie: Alden Biesen, Kasteelstraat 6, 3740 Bilzen Organisator: Provincie Limburg

Ondernemen in de multifunctionele landbouw is arbeids- en kennisintensief en vraagt vaak bijkomende competenties, zoals marketing en sociale vaardigheden. Hierdoor is landbouwverbreding niet vanzelfsprekend voor elke landbouwer.

Welke regels moet ik respecteren? Is mijn bedrijf geschikt voor de beoogde verbreding? Ga ik op zoek naar een partner? etc.

Om dieper op deze vragen in te gaan en praktische handvaten aan te reiken die helpen deze economische activiteiten te ontplooien, nodigen gedeputeerde van Landbouw en Platteland Inge Moors en experts u van harte uit voor deze inspirerende namiddag in de Landcommanderij van Alden Biesen.

Programma

  • 12.45u. - 13.15u. Onthaal
  • 13.15u. - 13.30u. Welkom, gedeputeerde van Landbouw en Platteland Inge Moors
  • 13.30u. - 17.00u. Workshops (keuze uit thema's: Plattelandseducatie, Groene Zorg, Energie, Hoevetoerisme, Korte Keten, Agrarisch Natuurbeheer) *
 
Doorlopend wordt er een infobeurs georganiseerd waar verschillende diensten actief in de multifunctionele landbouw aanwezig zijn.
 
 
 
* Elke workshop bestaat uit een presentatie door een expert, een praktijkgetuigenis en biedt de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Per workshop worden drie thema's parallel gegeven, zodat u de kans krijgt meerdere thema's te volgen.
Terug naar agenda
Volg VILT ook via