nieuwsbrief

Inschrijven op de gratis nieuwsbrief

 

Workshops Biolandbouw in Vlaanderen
21.03.2017 - 22.03.2017 Locatie: Gent en Leuven Organisator: Vlaamse overheid, Departement Landbouw en Visserij

Wat?

Dit voorjaar start de Vlaamse overheid met de voorbereiding van een nieuw strategisch plan voor de biologische landbouw, samen met Bioforum Vlaanderen, Boerenbond, Algemeen Boerensyndicaat, Fevia en Comeos.

Dit plan zal bepalend zijn voor de toekomst van de biologische landbouw in Vlaanderen voor de komende jaren.

En daarvoor hebben we ook uw sprankelende ideeën nodig!

Om de stem van de landbouwers te horen, organiseert het Departement Landbouw en Visserij dit voorjaar een aantal workshops. Enkele enthousiaste sprekers zorgen voor de opwarming, waarna we in verschillende groepjes over een aantal onderwerpen nadenken en debatteren.

Voor wie?

We rekenen op de enthousiaste medewerking van alle land- en tuinbouwers: biolandbouwers, gangbare landbouwers, bedrijven in omschakeling of in opstart, ...

Waar en wanneer?

De eerste workshop vindt plaats in het Vlaams Administratief Centrum van Gent op 21 maart 2017 en de tweede in het Vlaams Administratief Centrum van Leuven op 22 maart 2017, telkens van 10 tot 15u.

Kostprijs? gratis

Inschrijven?

Voelt u zich aangesproken om mee te komen nadenken over de toekomst van de biolandbouw in Vlaanderen?

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via een online inschrijvingsformulier onder de rubriek "Nieuws biologische landbouw" op de website: http://lv.vlaanderen.be/bio.

 

Woordvoerder Landbouw en Visserij: Nele Vanslembrouck | Tel. 02 552 77 17 |

Persverantwoordelijk Landbouw en Visserij: Eef Goossens | Tel. 02 552 77 67 |

 

 

Meer info over beleidsdomein Landbouw en Visserij

Het beleidsdomein Landbouw en Visserij valt onder de bevoegdheid van Joke Schauvliege: Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw.

Het beleidsdomein Landbouw en Visserij maakt deel uit van de Vlaamse overheid en omvat het Departement Landbouw en Visserij, het Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek (ILVO), het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM) en de Strategische Adviesraad voor Landbouw en Visserij (SALV).

Meer info kan u vinden op www.vlaanderen.be/landbouw

Terug naar agenda
Volg VILT ook via