nieuwsbrief

Inschrijven op de gratis nieuwsbrief

  
  

11.04.2011 Boerenbond deelt 170 hoevebonnen uit aan Ikea-klanten

Zowat 170 mensen krijgen van Boerenbond een waardebon van tien euro voor de aankoop van hoeveproducten omdat ze online hebben gereageerd na de actie van zondag bij Ikea in Zaventem. Daar waren ruim 200 mensen aanwezig om één van de gratis meubelen die de landbouworganisatie zou uitdelen, in ontvangst te nemen. Dat meldt de communicatiedienst van Boerenbond.

Boerenbond en Horeca Vlaanderen deelden zondag gratis miniatuurmeubeltjes uit voor de Ikea-vestiging in Zaventem. Ze vonden het niet kunnen dat de meubelketen tijdens haar zondagsopening in Gent en Zaventem friet met biefstuk aanbood tegen 2,5 euro. Een aantal media hadden vooraf aangekondigd dat Boerenbond op de parking van Ikea “gratis nieuwe meubels” zou uitdelen. Uiteindelijk bleek het om speelgoedmeubeltjes te gaan.

Om de mensen te bedanken voor hun talrijke opkomst, konden de aanwezigen zich online registreren om zo een waardebon te krijgen. Met die bon kunnen de consumenten voor tien euro hoeveproducten kopen. Dat zijn producten die je rechtstreeks bij de boer kan kopen bij erkende verkooppunten in heel Vlaanderen.

Meer informatie: www.voedselprijzen.be of Facebookpagina Voedselprijzen

Bron: Belga/eigen verslaggeving

Volg VILT ook via