nieuwsbrief

Inschrijven op de gratis nieuwsbrief

  
  

25.11.2016 Nieuwe website moet werking CVBB ondersteunen

CVBB, het Coördinatiecentrum Voorlichting en Begeleiding duurzame Bemesting, bundelt voortaan alle informatie over zijn werking en aanverwante thema’s op een eigen website. “Alle beschikbare informatie was voordien al op de websites van de verschillende partners van CVBB te raadplegen. Maat het grote voordeel van een eigen website is dat alles nu centraal staat waardoor geïnteresseerden sneller zicht krijgen op de werking van CVBB”, zegt Dirk Coomans, algemeen coördinator van het centrum.

CVBB werd in 2011 opgericht als een flankerende maatregel bij het mestactieplan. Op de website is terug te vinden welke taken het coördinatiecentrum kreeg toebedeeld, wie de partners zijn en binnen welk ruimer kader CVBB opereert. Informatie over waterkwaliteitsgroepen, bedrijfsbegeleiding, enz. is voortaan via de website terug te vinden. Geïnteresseerden kunnen ook de resultaten opvolgen van de officiële metingen aan een MAP-meetpunt of grondwatermeetpunt in hun buurt.

“Handig is ook dat landbouwers voortaan via de website heel eenvoudig bedrijfsbegeleiding bij bemesting kunnen aanvragen”, zegt Coomans. Hij wijst erop dat de website ook nieuwsberichten en artikels over bemesting bevat en dat er ook verwezen wordt naar andere websites over waterkwaliteit en bemesting. Ook rechtstreekse contactgegevens van CVBB-adviseurs zijn er terug te vinden.

Meer informatie: www.cvbb.be

Bron: eigen verslaggeving

Beeld: VLM

Volg VILT ook via