nieuwsbrief

Inschrijven op de gratis nieuwsbrief

  
  

18.03.2019 Provincie Antwerpen bouwt aan Bezoekdeboerderij.be

Provincie Antwerpen is volop aan het werken aan een nieuwe website die dé verzamelplaats moet worden voor alle boerderijbezoeken in de provincie. Het provinciebestuur doet daarom een oproep aan alle geïnteresseerde Antwerpse land- en tuinbouwers die groepen ontvangen om zich te registreren. Een plekje op de website is volledig gratis, en de beheerder verzorgt de promotie en communicatie. Richting de zomer zal Bezoekdeboerderij.be online gaan.

Met het oog op het aantrekken van meer klassen en groepen op de Antwerpse boerderijen bouwt de provincie Antwerpen aan de website Bezoekdeboerderij.be Wie op zoek is naar een land- of tuinbouwbedrijf in de buurt voor een bezoek, zal dit op een eenvoudige manier kunnen op de nieuwe website én zal het bezoek meteen ook kunnen boeken.

Land- en tuinbouwers krijgen een mooie weergave van hun bedrijf op de website, en kunnen zelf aangeven wanneer ze groepen willen of kunnen ontvangen. Op die manier is de website ook geschikt voor wie slechts af en toe openstaat voor bezoeken of aan educatie doet. Via het automatisch reservatiesysteem blijven de land- en tuinbouwers vervolgens op de hoogte van alle boekingen en kunnen ze eenvoudig contact houden met de bezoeker.

Geïnteresseerde land- en tuinbouwers worden opgeroepen zich te registreren. Wie zijn contactgegevens achterlaat op www.bezoekdeboerderij.be wordt nadien door de medewerkers van de dienst Landbouw van de provincie gecontacteerd.

Bron: eigen verslaggeving

Volg VILT ook via